top of page

Page Title

Acties

Op deze pagina vindt u de acties die wij momenteel bij SLboats hebben.

Voor houseboat Lorelei klik hier
Acties

Houseboat Lorelei

Stap aan boord van de Houseboat Lorelei, de ultieme droom om te wonen en te genieten op het water. Met een prijs vanaf €67.500 exclusief BTW voor een 2-persoons uitvoering.

 

De Houseboat Lorelei beschikt over een keuken, badkamer, schoonwater- en vuilwatertank en WC, evenals een PVC vloer voor extra comfort. Het trimaran ponton van 10,80 bij 4 meter is volledig uitgerust met een motorophanging en heeft een CE-keur, zodat u zorgeloos kunt genieten van het waterleven. 

Uiteraard is deze houseboat ook volledig geïsoleerd en heeft deze een mooi terras van kunststof, zodat u extra kunt genieten van het waterleven. Houseboat Lorelei wordt in Nederland geproduceerd, dus een houseboat van Nederlandse kwaliteit. 

 

Ps. Het is mogelijk om een vaarpakket toe te voegen aan de houseboat Lorelei.

Houseboat Lorelei

SL varend terras

Bent u op zoek naar een betaalbaar en milieuvriendelijk ponton voor uw houseboat, varend terras, steiger, visvlot, of een andere toepassing? Zoek dan niet verder! Ons bedrijf biedt de perfecte oplossing voor al uw drijvende behoeften.

 

Onze kunststof drijvers zijn gemaakt van hoogwaardig Poly Etheen en zijn beschikbaar in verschillende maten om aan al uw specifieke vereisten te voldoen.

Onze drijvers hebben de volgende maten:

-  De standaard drijver (SL) heeft een inhoud van 0,25 m3,

-  De grote drijvers (SL xxl) hebben een capaciteit van 0,58 m3.

-  De SL boegdrijver (0,18 m3)

-  De SL xxl boegdrijver (0,489 m3), voor wanneer extra stabiliteit nodig is.

Onze pontons en terrassen zijn perfect voor recreatieve en commerciële doeleinden. Onze prijzen voor een varend terras van bijvoorbeeld 3 bij 2 meter beginnen bij € 3.250, exclusief btw, deze prijs- en kwaliteitverhouding vindt u nergens in Nederland! Bovendien bieden we de mogelijkheid om deze terrassen en andere toepassingen te leveren met een CE-keurmerk, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze voldoen aan alle wettelijke vereisten en veiligheidsnormen.

Onze drijvers zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en zout water, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in elk type wateromgeving. Ze zijn ook milieuvriendelijk en hebben een minimale impact op het ecosysteem.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en we helpen u graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw drijvende behoeften.

SL varend terras

SL floats

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van SLboats - de goedkoopste pontons van Nederland voor varende terrassen en pontonboten!

 

Deze kwalitatief hoogwaardige pontons worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar in alle maten, zodat u altijd het perfecte formaat kunt kiezen voor uw specifieke behoeften.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig het water op kunnen, daarom worden onze pontons geleverd met een CE-certificaat. Dit certificaat garandeert dat de pontons aan de hoogste Europese veiligheidsnormen voldoen.

Als kers op de taart wordt onze goedkoopste ponton ook geleverd met een verstelbare motor ophanging, waardoor u de motor op de perfecte hoogte kunt instellen voor een optimale vaarervaring.

 

Waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog uw eigen SLfloats ponton en geniet van de vrijheid van het varen op uw eigen ponton!

bottom of page